Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Островец Швентокшиски

Печати

Скејтпарк во Островец Швентокшиски

Адреса: ul. Mickiewicza

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: 44x24m

Површина на скејтпарк: Асфалт

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: 2x Bank рампи 90степени пирамида, Funbox со grindbox Funbox со шина, Спин, Grindbox 2, Права шина, Picnik маса, Шипка, Рампа (продолжеток на Минирампа)

Видете исто така: Направени снежни паркови