Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Навас - Шпанија

Печати

Скејтпарк во Навас - Шпанија

Скејтпарк опција: Престиж

Димензии на скејтпарк: 26x11

Површина на скејтпарк: Бетон

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, шипка(Quarter pipe), Funbox со grindbox 2/3, Grindbox 1, Права шина - профил

Видете исто така: Направени снежни паркови