Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Zuia - Шпанија

Печати

Скејтпарк опција: Престиж

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2010

Елементи на скејтпарк: Шипка (Quarter pipe), Bank рампа, Funbox со grindbox + 2x grindrail

 

Видете исто така: Направени снежни паркови