Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Варшава, во областа Вавр

Печати

Скејтпарк во Варшава, во областа Вавр

Адреса: ul. V Poprzeczna

Скејтпарк опција: Стандард (бела иверица)

Димензии на скејтпарк: 30m x 20m

Површина на скејтпарк: Бетон

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка(Quarter pipe), Funbox со grindbox и шина, Funbox за скокови, Спин рампа, Права шина, Grindbox.

Видете исто така: Направени снежни паркови