Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк Proszowki

Печати

Скејтпарк Proszowki

Адреса: Zespół Szkół Gminnych

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: 9 m x 10 m

Year: 2013

Елементи на скејтпарк: Минирампа

Видете исто така: Направени снежни паркови