Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејтпарк во Волштин

Печати

Бетонски скејтпарк во Волштин

Адреса: ul. Komorowska 2

Скејтпарк опција: Бетонски скејтпарк - пумпан бетон

Димензии на скејтпарк: 54m x 25m

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2013

Елементи на скејтпарк: Базен, скали со grindbox + grindrail и londongap, вулкан, grindbench, патека со grindray и полица, Bank рампа со grindbox со патека за возење, Празнина со grindbox, шипка (Quater pipe 100) на bank рампа, шипка (Quater pipe), Funbox за скокови, бран, полица, Grindrail, Grindbanch лак, Grindbox, Grindrail

Нашата работа на скејтпаркот во Wolsztyn ќе биде завршена наскоро. Следете не за повеќе информации.

 

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови