Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Concrete skatepark in Trzebież

Печати

Concrete skatepark in Trzebież

Адреса: ul. Spacerowa

Скејтпарк опција: Бетон

Димензии на скејтпарк: 25x40 m

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2013

Елементи на скејтпарк: Платформа со шипки, рампа, платформа + hubba + коса шина – профил[], Platform with jumbox + grindbox + Rail 2/3

 

Скејтпаркот сеуште не е официјално отворен. Информации за официјалното отварање ќе има наскоро.

Главниот изведувач на проектот, компанијата LiK-BUD го нарече: "Развој на гранична туристичка инфраструктура и водени спортови во Trzebiez"

ТЕCHRAMPS беше одговорен за конструкцијата на скејтпаркот.

  

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови