Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Минирампа во Познан

Печати

Минирампа во Познан

Адреса: ul. Przybyszewskiego 30a

Скејтпарк опција: Престиж

Површина на скејтпарк: Тула

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: Минирампа

Видете исто така: Направени снежни паркови