Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Билабонг во Julianach

Печати

Снежен парк Билабонг во Julianach

Year: 2010

Techramps заврши со изградба на трите пречки за новиот Снежен парк  Билабонг во  JUlianach www.snowpark.pl.
Можете да возите на овие пречки од 22-12-2007.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS