Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Мини бетонски скејтпарк во Turosn Koscielna

Печати

Мини бетонски скејтпарк во Turosn Koscielna

Адреса: ul. Białostocka

Скејтпарк опција: Бетон

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2012

Елементи на скејтпарк: Бетонски базен, Grindrail, Бетонски Grindbox, Бетонски manualbox, Bank рампа, шипка, Бетонски Grindbox


За неколку денови ќе го завршиме бетонскиот скејтпарк во Turosn Koscielna (20km од Бјалисток).
Тоа ќе биде скејтпарк со мини базен!
 


 

 


Видете исто така: Направени снежни паркови