Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Пилско во Корбјелов

Печати

Снежен парк Пилско во Корбјелов

Year: 2007

Како што повеќето до вас знаат, во подножјето на масивот Пилско, се гради еден вид на парк, кој досега го немаше во Полска. Работите ќе траат две години, но она што веќе го има оваа година, ќе изненади многумина. Сето тоа е благодарение на младите од три града (Tимот Furora) и директорот на ON Пилско - Tomasz Derwich. Многу од работите се веќе завршени, па прочитајте кои работи чекаат на вас. Најпрво ќе добиете 4 специфични стапчиња за лизгање, 2 кутии и 5 шини од www.techramps.com. На теренот на паркот ќе има зона за релаксација со куќа, каде сите можат да возат толку време колку што ќе посакаат. Ќе има и 5-метарска трамполина со табла за трикови, како и слободни летови во воздух (се надеваме). Целиот парк е покриен со вештачки снег, а во Јануари ќе биде осветлен и озвучен. Мобилните санки можат да се користат 24/7. Ваквите акции не можат да се направат без спонзори. Сакаме да им се заблагодариме на компаниите како GAT, SNICKERS, MOUNTAIN DEW, CROPP што им веруваа на младите и ни дадоа нешто што го чекавме долго време.

 

Информации за Снежната Зона ќе најдете на www.pilsko.info (од13.12). Таму ќе најдете и кои настани ве очекуваат оваа сезона.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS