Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Woodcamp 2008 скејтпарк

Печати

Woodcamp 2008 скејтпарк
Го завршивме проширувањето на скејтпаркот за Woodcamp 2008. Додаден е ѕид, како нов елемент. Подолу ќе видите како изгледа скејтпаркот сега.
 


 

Слики од Techramps' Workshops на привиот период од Woodcamp 2008 (2.07.08).Слики од Techramps' Workshops на вториот период од  Woodcamp 2008 (16.07.08).Слики од Techramps' Workshops на третиот период од Woodcamp 2008 (30.07.08).Слики од Techramps' Workshops на четвртиот период од Woodcamp 2008 (13.08.08).Слики од Techramps' Workshops на петтиот период од Woodcamp 2008 (27.08.08).

Видете исто така: Направени снежни паркови