Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк во Wierchomla

Печати

Снежен парк во Wierchomla

Year: 2009

Елементи на скејтпарк: Снежна кутија "T" Бран, Коса шина, Права шина, Права снежна кутија, Прекршена шина, Коса снежна кутија "T". Исто така има и двојни kicker-и (3 и 6 m рамни), на крајот од снежниот парк - мал агол.

Главен спонзор на снежниот парк е мобилната мрежа 366.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS