Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Коники снежен парк 2010

Печати

Коники снежен парк 2010

Адреса: Коники

Површина на скејтпарк: Снег

Во селото Коники оддалечено од Краков околу 60км, ставивме неколку пречки за средни возачи. Покрај пречките, сите посетители ги чекаат добро подготвени наклони(патеки). Исто така има и тајни места, како што е познатиот врв (видете слика подолу), каде можете да скијате на ваш ризик.

На сите возачи им посакуваме добра забава.


Повеќе информации за патеката и евтино сместување на http://www.koninki.pl/.


Возачи на сликите: Maciek Heczko -
www.Serumgrupa.pl, Bonio, Grzegorz Gorski, Slawek Szwarc, Kosiu.

 

 

Koninki Snowpark Koninki Snowpark Koninki Snowpark Koninki Snowpark - dach Koninki Snowpark - dach Koninki Snowpark Koninki Snowpark Grzesztof - snowpark Koninki  - Grzegorz Górski Grzesztof - snowpark Koninki  - Grzegorz Górski Kosiu - Snowpark Koninki Kosiu - Snowpark Koninki Koninki Snowpark - dach koninki snowpark - Maciek Heczko koninki snowpark - Maciek Heczko Koninki Snowpark Koninki Snowpark Koninki Snowpark Koninki Snowpark - ratrak Koninki Snowpark koninki snowpark - Maciek Heczko Koninki Snowpark Koninki Snowpark Koninki Snowpark Koninki Snowpark Koninki Snowpark Snowpark w Koninkach Snowpark w Koninkach Snowpark w Koninkach

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS