Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк Пацанов

Печати

Скејтпарк Пацанов

Адреса: Kornela Makuszyńskiego 1, 28-133 Pacanów

Скејтпарк опција: Бетон

Димензии на скејтпарк: 290m2

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2020

Елементи на скејтпарк: Skatepark 290m2

Скејтпаркот во Паканов е мини спортски објект каде можеме да најдеме куглана прилагодена за најмладите и постарите искусни корисници на скејтпаркот. Дополнително, околу садот се додадени пречки, како што се рампата, рамната шина и мелницата.

 

Видете исто така: Направени снежни паркови