Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Минирампа во Закопане

Печати

Минирампа во Закопане

Адреса: Plac Niepodleglosci

Скејтпарк опција: Стандард

Year: 2010

Елементи на скејтпарк: Минирампа

 

Во Сопот и Закопане продолжува "Orange Kino Letnie" - еден од најголемите филмски фестивали на отворено во целиот свет. Покрај бројните бесплатни филмски проекции, таму ќе има и други атракции. Организаторите ве покануваат на Викенди на Екстремни Спортови, каде ќе се одржат натпревари на кои ќе се претстават дел од аматерите и професионалците, во дисциплини како: skimboarding, kitesurfing во Сопот и скејтбординг, возење ролери во Закопане. По тој повод во "градот на Татрите" ја завршивме монтажата на минирампа. во близина на Plac Niepodleglosci.  

 

Видете исто така: Направени снежни паркови