Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Village Park - Свјерадов-Здрој

Печати

Снежен парк Village Park - Свјерадов-Здрој

Адреса: Свјерадов-Здрој СКИ

Површина на скејтпарк: Снег

Year: 2009

Елементи на скејтпарк: Кутија 8m, 4m кутијаx2, двојно прекршена кутија 4m/2,5m/4m, butter box 4 m x2, улична шина 8m, Ѕид за возење (ширина 5m, висина 2m)

Слики од снежниот парк во Свјерадов Здрој, после реконструкцијата.
 
 
 
 
 
22.01.10
Ви ги претставуваме првите слики од пречките на снежниот парк во Свјерадов Здрој
 
 
 
 
Времето конечно ни дозволи да почнеме со конструкција на паркот во 
Свјерадов, за што се доказ следниве пречки:
 • Funbox 8 m,
 • Скокалница 4 m,
 • Улична кутија 8 m,
 • Кутија 4 m x2,
 • Двојно прекршена кутија 4m/2,5m/4m,
 • butter boxy 4 m x2,
 • Улична шина 8 m,
 • Ѕид за возење 5 m ширина, 2 m висина,
 • и некои "изненадувања".
Снежниот парк ќе биде отворен од 9:00 до 16:00.
Навечер од 18:00 до 22:00, за минимум 5 луѓе.

Цени:
 • цел ден 9.00-16.00 - 30 PLN,
 • половина, од 9.00-12.30 - 20 PLN,
 • половина од,12.30-16.00 - 20 PLN,
 • ноќно скијање 18.00-22.00 - 25 PLN,
 • сезонски билет - 300 PLN.
 
Забелешка:

Влез во снежниот парк само со валиден билет,
според правилата на паркот!

 
 
Повеќе информации за Village Park на  oфицијалната страница.

 

 
 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS