Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејтпарк - Валим

Печати

Бетонски скејтпарк - Валим

Адреса: ul. Boczna

Скејтпарк опција: Beton

Димензии на скејтпарк: 235 m2

Technology: betonowa

Тип на скејтпарк: skatepark betonowy

Year: 2022

Скејпарк во класична правоаголна форма, изработен во форма на SLS. Има патна платформа и отворен сад> совршен за почетници и напредни возачи.

Времетраење: 30,55 мин

Ширина: 8 мин

Површина во квадратни метри: 235 м2

www.sloconcept.com Дизајн

{{галерија2071}}

Видете исто така: Направени снежни паркови