Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Burn ден на скејтбординг

Печати

Burn ден на скејтбординг

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: различни

Елементи на скејтпарк: Grindbox 2 x, шипка TR и Funbox за скокови

 

 

Burn ден на скејтбординг

Со овластување на Burn Energy Drink, направивме три сетови од пречки, за трите градови во Полска. Пречките ќе бидат дадени по повод Меѓународниот ден на Скејтбордингот (21-ви јуни 2011 година). За пречките ќе се погрижат локалните скејт-продавници.


Среќните градови кои добија пречки се:

1. Poznan - Скејт-продавница Missions at Obodrzycka 61 Str

2. Wroclaw - Скејт-продавница Parlament at Szczytnicka 28 Str

3. Краков- Скејт-продавница Underground at Floriańska 13 Str

 

Фотогалерија од Краков:

 

 

Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink Burn Energy Drink

 

 

 

Учествувајте и вие >> http://www.facebook.com/event.php?eid=192463337472715

 

 

 

 

 

Burn przeszkody Burn Energy Drink - przeszkody Burn Energy Drink - przeszkody  skate Burn Energy Drink - przeszkody  skate Burn Energy Drink - przeszkody  skate

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови