Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Гижицко

Печати

Скејтпарк во Гижицко

Адреса: ul. Świętego Brunona

Елементи на скејтпарк: Quoter, Рампа, Funbox со Grindbox, Шина и Пикник маса.

Локација: 100m од езерото!!! Во центарот на Гижицко. 

Видете исто така: Направени снежни паркови