Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Жмигруд

Печати

Скејтпарк во Жмигруд

Адреса: ul. Sportowa

Скејтпарк опција: Престиж (елементите за возење се покриени со 6mm RampLine mat)

Површина на скејтпарк: Бетон

Елементи на скејтпарк: Платформа + скали со grindbox-ови, Kicker со шина, Funbox за скокови + Funbox со grindbox и шина, 2x Bank рампа + (шипка)Quarter pipe.

Skatepark w Żmigrodzie - 1 Skatepark w Żmigrodzie - 2 Skatepark w Żmigrodzie - 3 Skatepark w Żmigrodzie - 4 Skatepark w Żmigrodzie - 5 Skatepark w Żmigrodzie - 6 Skatepark w Żmigrodzie - 7 Skatepark w Żmigrodzie - 8 Skatepark w Żmigrodzie - 9 Skatepark w Żmigrodzie - 10

Видете исто така: Направени снежни паркови