Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк во Шчеќин Губаловка

Печати

Снежен парк во Шчеќин Губаловка

Адреса: Губаловка во Шчеќин

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: Ниска кутија, Широка кутија, Права правоаголна шина, Шина со едно прекршување, Ниска прекршена кутија

 

 

Подготовките за отварањето на снежниот парк Andegrand во Шчеќин Губаловка се во тек. Ви ги претставуваме пречките кои Techramps ги направи за овој парк.

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS