Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Мисленице

Печати

Скејтпарк во Мисленице

Адреса: ul. Mostowa

Површина на скејтпарк: Бетон

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка(Quarter Pipe), Funbox со grindbox-ови и шина, Grindbox.

Скејтпаркот во Мисленице, на улl. Mostowa, е интегриран помеѓу парк алеите. На главниот плоштад има: рампа, quarter, funbox и мал grindbox.
 
 
Skatepark w Myślenicach - 1 Skatepark w Myślenicach - 2 Skatepark w Myślenicach - 3 Skatepark w Myślenicach - 4 Skatepark w Myślenicach - 5 Skatepark w Myślenicach - 6 Skatepark w Myślenicach - 7 Skatepark w Myślenicach - 8 Skatepark w Myślenicach - 9 Skatepark w Myślenicach - 10 Skatepark w Myślenicach - 11 Skatepark w Myślenicach - 12 Skatepark w Myślenicach - 13 Skatepark w Myślenicach - 14 Skatepark w Myślenicach - 15

 

Видете исто така: Направени снежни паркови