Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Арнуеро - Шпанија

Печати

Скејтпарк во Арнуеро - Шпанија

Скејтпарк опција: Престиж

Димензии на скејтпарк: 400m2

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: Шипка, Bank рампа, Funbox со grindbox 3/3 + шина 3/1, Mинирампа

Видете исто така: Направени снежни паркови