Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Цихе

Печати

Снежен парк Цихе

6-12-2007. Ги донесовме пречките на снежниот парк во Цихе - близу Хохолов. Снежниот парк ќе биде лоциран на ридот (450m). Ридот е покриен со снег, се подготвува секој ден со моторни санки и е осветлен. Повеќе за отварањето - наскоро!

Snowpark Ciche-1 Snowpark Ciche-2 Snowpark Ciche-3 Snowpark Ciche-4 Snowpark Ciche-5

 

Елементи.

 

Snowpark Ciche Elementy

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS