Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Побјеѓиска

Печати

Скејтпарк во Побјеѓиска

Адреса: ul. Różana 4a

Димензии на скејтпарк: 25m x 14,7m

Површина на скејтпарк: Тула

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка (Quarter Pipe), Funbox со grindbox, Пирамида со шина, Grindbench, Права шина.

 
 
 

Видете исто така: Направени снежни паркови