Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Минирампа во Скавина

Печати

Минирампа во Скавина

Адреса: ul. Mickiewicza

Скејтпарк опција: Стандард

Димензии на скејтпарк: 10m x 9,5m

Површина на скејтпарк: Минирампата е поставена на соодветно поплочена површина

Year: 2010

Елементи на скејтпарк: Минирампа со ѕид

 

Видете исто така: Направени снежни паркови