Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Влошчова

Печати

Скејтпарк во Влошчова

Адреса: ul. Wiśniowa 30

Скејтпаркот е лоциран на теренот на Центарот за спрот и рекреација, на ул.Wiśniowa 30.

Видете исто така: Направени снежни паркови