Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк Вијана (Шпанија)

Печати

Скејтпарк Вијана (Шпанија)

Скејтпарк опција: Престиж

Димензии на скејтпарк: 26 m. x 10 m.

Површина на скејтпарк: Бетон

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, шипка (Quarter pipe), Funbox со Grindbox 2/3 +Grindrail 1/3, Grindbox 1, Grindrail

Видете исто така: Направени снежни паркови