Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Skatepark Stegna

Печати

Skatepark Stegna

Адреса: Stegna

Скејтпарк опција: Standard

Површина на скејтпарк: Drewno

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Четврт цевка - 250x305x90 Funbox + катастрофа железничка + grindbox - 440x324x40 Банка на рампи - 306x305x90

Во Стегна се појави дрвен скејт -парк во стандардна технологија.

Видете исто така: Направени снежни паркови