Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Минирампа Redbull

Печати

Минирампа Redbull

Адреса: мобилна

Површина на скејтпарк: иверица

Year: 2011

Направивме рампа со должина 3.6 m за Redbull по повод RBGC настанот кој се одржа во Club Osmy Dzien, ул. Czerska 12, Варшава.  Mинирампата е достапна на настаните организирани од RedBull.Видете исто така: Направени снежни паркови