Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Бетонски скејтпарк во Раџонков

Печати

Бетонски скејтпарк во Раџонков

Адреса: ul. Sikorskiego

Скејтпарк опција: Бетонски скејтпарк

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2010

25-06-2010 Го пуштивме во употреба бетонскиот скејтпарк во Раџонков.  Скејтпаркот е опремен со мал мин. во средината на базенот и улични делови: ѕидови, скали и огради. Скејтпаркот е опремен со дополнителна мала бетонска трибина, осветлување и ограда. 

 

 

Слики од изградбата на бетонскиот скејтпарк во Раџонков.

 

Имате потреба од информација или дизајн на скејтпарк? Ќе ги добиете бесплатно. За повеќе прашања, контактирајте не на  info@techramps.com

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови