Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк Woodcamp 2010, Пшисуха

Печати

Скејтпарк Woodcamp 2010, Пшисуха

Адреса: Одморалиште "Marysienka"

Скејтпарк опција: Минирампа - бела иверица, grindbox - бетон

Површина на скејтпарк: Под минирампата-тула, grindbox - бетон.

Year: 2010

Елементи на скејтпарк: Нови елементи се минирампата (која ќе биде на затворено) и бетонски grindbox.

Видете исто така: Направени снежни паркови