Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Боул Израел

Печати

Боул Израел

Адреса: Kefar Jona

Површина на скејтпарк: Drewno

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Нашиот следен проект на мапата на светот - овој пат сад во Израел!

Видете исто така: Направени снежни паркови