Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Лавов - Украина

Печати

Скејтпарк во Лавов - Украина

Површина на скејтпарк: Асфалт

Елементи на скејтпарк: Шипка(Quarter Pipe), Quarter со Рампа, Funbox за скокови, Funbox со шина, Funbox со grindbox.

Монтажа на скејтпарк: 16-17.09.08.


 

Видете исто така: Направени снежни паркови