Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Домброва Гурнича

Печати

Скејтпарк во Домброва Гурнича

Адреса: ul. Letnia 9

Скејтпарк опција: Престиж

Димензии на скејтпарк: 29 m x 25 m

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2011

Елементи на скејтпарк: Шипка + Bank рампа, Bank рампа пирамида + шипка (Quarter Pipe), Платформа со ниски ѕидови, ограда и London gap, Минирампа + Шипка (Quarter Pipe), Funbox со grindbox, Funbox со ограда и grindbox, Grindbox „bench with backrest”, права ограда

Видете исто така: Направени снежни паркови