Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејт-Брод натпревар - Краков

Печати

Скејт-Брод натпревар - Краков

Адреса: Кејот на Висла - Форум Хотел

Скејтпарк опција: Стандард (бела иверица)

Рампата беше ставена на брод закотвен на брегот.

Skate-boat Contest - Kraków - 1 Skate-boat Contest - Kraków - 2 Skate-boat Contest - Kraków - 3 Skate-boat Contest - Kraków - 4 Skate-boat Contest - Kraków - 5 Skate-boat Contest - Kraków - 6 Skate-boat Contest - Kraków - 7 Skate-boat Contest - Kraków - 8 Skate-boat Contest - Kraków - 9 Skate-boat Contest - Kraków - 10 Skate-boat Contest - Kraków - 11 Skate-boat Contest - Kraków - 12

Видете исто така: Направени снежни паркови