Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Валбжих

Печати

Скејтпарк во Валбжих

Адреса: ul. Topolowa

Отворен на 04-11-2006.Неколку слики од отворањето:

Видете исто така: Направени снежни паркови