Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Затворен Скејтпарк во Варшава

Печати

Затворен Скејтпарк во Варшава

Адреса: ul. Krakowiaków 80/98, 02-234 Warszawa

Скејтпарк опција: Indoor skatepark

Елементи на скејтпарк: Новиот дел од Аве / Парк е скејтпарк за сите спортови. На скејтпаркот, меѓу другите, ќе најдете 2 скокачки кутии, чекор погоре, wallид или вртење. Ова е совршен дел за загревање пред да се возите на големата летачка делница во Аве / Парк.

Од 23 октомври 2020 година, можете да се тркате на следната делница во затворениот скејтпарк во Варшава - парк Аве.
 

Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава Затворен скејтпарк во Варшава

 

Видете исто така: Направени снежни паркови