Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Краков -WakeBoard

Печати

Краков -WakeBoard

Адреса: Liszki 361

Отворен е уште еден wakepark. Лоциран е на најголемото езеро во околината на Краков - Кryspinow. Techramps направи две пречки за возачите на тимовите. 

За две недели ја наместивме мини рампата. Ги покануваме сите фанови на екстремни спортови.

 

WakeBoard Kryspinów Minirampa Kryspinów Kryspinów WakeBoard Kryspinów Kryspinów Wake Park

 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови