Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Gravity Снежен парк - Конинки 2012

Печати

Gravity Снежен парк - Конинки 2012

Скејтпарк опција: Снежен парк

Year: 2017

Ве покануваме на Снежниот парк во Коники, каде веќе е подготвен првиот дел.
Снежниот парк ќе се состои од 4 дела, поставени долж патеката, со должина 1450m.

Првиот дел е лоциран во близина на врвот, а последниот, во подножјето на планината.

Дел 1 и 4 - скокови (2-4m, 8-10m), мини quarter, ѕид за возење, неколку пречки, jib 

Дел 2 и 3 -  jib with young mulds to play

Деловите се обележани и одделени од ски-склопот.

 

Chillout Session Koninki 24.03.2012 год.

Повеќе информации на  www.koninki.pl

и https://www.facebook.com/Koninki.Snowpark

 www.snowboard-mds.pl

 

 


Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS