Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Кросно

Печати

Скејтпарк во Кросно

Адреса: ul. Wojska Polskiego

Површина на скејтпарк: Бетон

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Шипка(Quarter Pipe), Funbox со ѕид, Funbox со безбедносна ограда, Grindbox (со безбедносна ограда), Grindbox, Права шинаВидете исто така: Направени снежни паркови