Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Mинирампа во Хел

Печати

Mинирампа во Хел

20.06.2008 год. во Хел, на плажата Chałupy се појави минирампа. Објектот е лоциран во близина на плажата бр.7, спроти камп бр.2. Подолу ќе видите неколку слики од објектот.

 

Minirampa Hel - 1 Minirampa Hel - 2 Minirampa Hel - 3 Minirampa Hel - 4 Minirampa Hel - 5

Видете исто така: Направени снежни паркови