Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Szczercow

Печати

Скејтпарк во Szczercow

Адреса: ul. Rzeczna

Димензии на скејтпарк: 46m x 11m

Површина на скејтпарк: Асфалт

Елементи на скејтпарк: Funbox со grindbox-ови и шина

 
 
Проширување со шипка(quarter pipe) со мини-quarter и права шина.
 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови