Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Затворен скејтпарк во Варшава - Вудпарк

Печати

Затворен скејтпарк во Варшава - Вудпарк

Адреса: Eskulapów 10a, 04-403 Warsaw

Скејтпарк опција: Indoor skatepark

Површина на скејтпарк: Concrete, Wood

Year: 2021

Скејтпарк Вудпарк е првата затворена бетонска скејтпарк во Полска. Скејтпаркот се состои од два дела кои се:
- дрвен испарлив пресек со уреди како што се тркалање, скокач, рези скок и четвртина цевка со wallид и дополнителен дел од рези
- бетонска улична делница со уреди како што се четвртини цевки од различна висина, брег на рампи, два центри со мермерна плоча, најдолгиот парапет во Полска, двостран фунбокс, двострано џем поле, двоен комплет со два Јазли во Лондон со различен степен на тежина и парапет меѓу нив, пирамида на една од платформите, мало скалило и дополнителни огради, Барселона од двете страни и тркалање со брзина на лондонските празнини. Дополнителна атракција е капачето над влезот, што е исто така погодно за трансфери над влезот.

Спонзори на објектот се:
 

@malitaclothing
@deskorolkacom
@crankkwear
@techramps
@vans_europe


 

Видете исто така: Направени снежни паркови