Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Конинки 2011

Печати

Снежен парк Конинки 2011

Адреса: Конинки

Површина на скејтпарк: Снег

Year: 2011

Од 09.01.2011 во селото Конинки, оддалечено од Краков околу 60км, можете да возите во малиот снежен парк. Тој вклучува три пречки, TBox, grindrail, pool jam и рампа за летови од 6-8 m. Исто така ги препорачуваме дивите седишта - го обожаваме напуштениот кров на горната лифт-станица, кој е лоциран на врвот, десно од жичарата (поранешeн ски "Jaworzyna"). Покривот може да се види на овие фотографии.


За повеќе информации за патеката и евтино сместување на www.koninki.pl.

P.S. Можеби некогаш ќе направите добра зделка со билетите - од неoдамна цената за цел ден е 39 zł + два чаеви бесплатно :)

 

 

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS