Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејтпарк во Пониатова

Печати

Скејтпарк во Пониатова

Адреса: ul. Szkolna

Скејтпарк опција: Престиж (елементите на скејтпаркот се дополнително покриени со 6mm RampLine mat за возење)

Димензии на скејтпарк: 34m x 23m

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2010

Елементи на скејтпарк: Bank рампа, Quarter pipe, Funbox so grindbox и шина, Пирамида, Grindbench, Права шина.

Многу интересен ограден скејтпарк на бетонска површина. Елементите направени од иверица, која исто така е покриена со ламинат се многу добро решение, што го проширува животниот век на скејтпаркот за неколку години.

Видете исто така: Направени снежни паркови