Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Скејт парк Бобова

Печати

Скејт парк Бобова

Адреса: ul. Rynek 21 38-350 Bobowa

Скејтпарк опција: Бетон

Површина на скејтпарк: Бетон

Year: 2020

Скејтпаркот во Бобова е мал, уличен објект на две нивоа со уреди како рампа банка на две нивоа, платформа со парапет, квадратен профил 2/2, фунбокс со ограда од 2/2 и пирамида, широк мелница за мелење, рамна ограда и цевка Куртер на две нивоа. Објектот ги има сите основни уреди за да ја започнете вашата авантура со скејтпарк спортови и ќе ги задоволи веќе искусните корисници.
 

 

Видете исто така: Направени снежни паркови