Pracuj z nami

СКЕЈТПАРКОВИ

Александров Кујавски минирамп

Печати

Александров Кујавски минирамп

Адреса: Ul. Parkowa 3, 87-700 Aleksandrów Kujawski

Скејтпарк опција: Prestige

Површина на скејтпарк: Wood

Year: 2021

Елементи на скејтпарк: Miniramp H100 - 792x244x100 Railелезничка капка - 600x5x30/65 Клупа - 286x60x35/47

Друг проект - минирампата H100 се појави веднаш до општинскиот парк за култура во Александров Кујавски.
 

Видете исто така: Направени снежни паркови