Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Велосипедска патека во Хошчно

Печати

Велосипедска патека во Хошчно

Адреса: Miejska Gora - Хошчно

Скејтпарк опција: Стандард

Елементи на скејтпарк: Заакривен ѕид за возење, Планинска велосипедска патека, Northshore, Kicker x4, Jump+Box, Мост за пешаци, ѕид за возење, Rollin.

Видете исто така: Направени снежни паркови